Ç.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ MÜZESİNE KATKILARINDAN DOLAYI ECZ. HALE BÜYÜKSURAL’A TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Fakültemiz bünyesinde kurulacak olan Eczacılık müzesine eczacılık mesleğinde kullanılan eski materyalleri bağışlayarak katkıda bulunan Ecz. Hale BÜYÜKSURAL’a, 18 Haziran 2014 tarihinde Dekan Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER tarafından teşekkür belgesi verildi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Eda KUMCU ve Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sabriye AYDINOĞLU, Yrd. Doç. Dr. H. Sinem BÜYÜKNACAR, Öğr. Gör. Dr. Fatma AYDINOĞLU ve Arş. Gör. Özden TARI’nın da katılmış oldukları bu toplantıda Dekan Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER, konuşmasında “Meslektaşlarımızın Eczacılık Müzemize bağışlayacakları bu materyallerin öğrencilerimizin eczacılık mesleğinin tarihsel gelişim süreci hakkında fikir ve bilgi sahibi olabilmelerini sağlayacaktır” diyerek Ecz. Hale Büyüksural’a katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.