V. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısı

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi V. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısı 04 Aralık 2015 tarihinde Eczacılık Fakültesi seminer salonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Eda Kumcu ve Prof. Dr. Pınar Çıragil ile öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Özlem Alptekin, Yrd. Doç. Dr. Sabriye Aydınoğlu ve öğretim elemanları, Öğr. Gör. Dr. Fatma Aydınoğlu, Öğr. Gör. Dr. Serpil Demirci, Arş. Gör. Özden Tarı, Arş. Gör. Umay Merve Güven, Arş. Gör. Didem Yılmaz, Arş. Gör. Abdurrahman Aygül, Arş. Gör. Hatice Gül Göktaş, Arş. Gör. Seçil Karahüseyin ve Arş. Gör. Merve Nenni, ve Arş. Gör. Nursel Sürmelioğlu’nun katılımları ile gerçekleşti.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener,
V. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısının sabah oturumunda, “Bilimsel Araştırma Planlaması” konulu sunumu ile bilimsel yayınlar ile ilgili temel kavramları, bilimsel makalelerin yazılması ve yayımlanma süreçleri ile ilgili bilgiler verdi. Öğleden sonra düzenlenen yuvarlak masa oturumda ise Dekan yardımcısı Doç. Dr. Eda Kumcu Eczacılık Fakültesinin ilk 2 yıllık müfredat programı hakkında bilgiler verdi Ardından, fakültemiz müfredat programı, öğrenci laboratuvarlarının alt yapısı ve öğrenci alım dosyası ile ilgili yapılan çalışmalar, öğretim elemanları ve araştırma görevlileri tarafından değerlendirildi.