14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri

Adana Eczacı Odası tarafından düzenlenen 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin de katılımıyla, 7 Mayıs 2017 tarihinde yapılan kahvaltı ile başladı.

12 Mayıs 2017 tarihinde Adana Hilton Sa Otelinde, Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ersun ÖZKAN moderatörlüğünde gerçekleştirilen "OTC ve Halk sağlığı" konulu panele, TİTCK Başkanı Dr. Hakkı GÜRSÖZ, TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim dalından Prof. Dr. Nurettin ABACIOĞLU panelist olarak katılırken, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER açılış konuşması yaptı.

Düzenlenen panele Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencileri de katıldı.