2021-2023 DÖNEMİ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ BAŞVURU DUYURUSU

2021-2023 dönemi için Eczacılık Fakültesi Öğrenci Temsilci Seçimi ile Sınıf Temsilcilikleri, Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği ile Çukurova Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi çerçevesinde 03.12.2021 tarihinde yapılacaktır.

ADAYLIK BAŞVURUSU NASIL YAPILACAKTIR?

Fakülte öğrenci temsilciliğine ve sınıf temsilciliklerine aday olacak öğrencilerin, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Web sayfasında yer alan Başvuru Formunu doldurulması ve Fakülte Temsilcisi adaylarının e-devlet kapısından alınmış adli sicil kaydı ve kısa özgeçmişi ile Öğrenci İşlerine başvurması gerekmektedir.

(Fakülte Temsilcisi Başvuru Formu için tıklayınız)

(Sınıf Temsilcisi Başvuru Formu için tıklayınız)

FAKÜLTE ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ ADAYLIK BAŞVURUSU İÇİN AŞAĞIDAKİ KOŞULLARIN SAĞLANMASI GEREKİR.

a) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması,

b) Yüz kızartıcı suçlardan dolayı adli sicil kaydı bulunmaması,

c) Uyarma cezası dışında disiplin cezası almamış olması,

d) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması,

e) Dönem kaybetmemiş olması ve alt yarıyıllardan dersi olmaması, şartları aranır.

SEÇİM SÜRECİ

Öğrencilerimizin adaylık için son başvuru tarihi 29 Kasım 2021 olarak belirlenmiştir.

30 Kasım 2021 tarihinde adaylar web sitemizde ilan edilecektir.

Adayların Seçim Kampanyasının Son Günü 2 Aralık 2021 olarak belirlenmiştir.

Fakülte Temsilcisi seçimleri ve Sınıf Temsilcisi seçimleri 3 Aralık 2021 tarihinde Teams sistemi üzerinden online oy kullanılarak gerçekleştirilecektir.