Yaz Okulu Başvuruları Hakkında

Fakültemiz 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yaz döneminde diğer üniversitelerden yaz öğretimi alacak fakültemiz öğrencilerinin başvuru koşulları (Ç.Ü. Lisans Yönetmeliği-8.madde) ve istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

1-Yaz okulunda en fazla üç ders alınabilir.

2- Dersin içeriğinin ve kredisinin uyumlu olması.

3- Dersin öğrencinin Ç.Ü.ye giriş yılındaki Ç.Ü. taban puanından daha yüksek taban puanlı üniversiteden alınacak dersin içeriğini, kredisini, AKTS’sini gösterir belge.(ilgili üniversiteden)

4- Öğrencinin Ç.Ü.ye giriş yılı Ç.Ü. taban puanını gösterir belge.(ÖSYM sitesinden)

5-Gidilecek üniversitenin aynı yıl taban puanını gösterir belge.(ÖSYM sitesinden)

Yaz okulu başvuru formunu eksiksiz ve okunaklı doldurarak aşağıdaki istenen belgelerle birlikte Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine teslim edecekler.

Eksik belge ile başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

** Öğrenciler başvuru sonuçlarının yaz okulu açan ilgili üniversitelerin yaz okulu kayıt tarihlerinde sonuçlandırmış şekilde fakültemize başvurularını yapacaklardır.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.