SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ ETKİNLİĞİMİZ BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİ

Fakültemiz 2. Sınıf Öğrencileri ve Danışman Öğretim Üyeleri, 2019-2020 eğitim yılı Sosyal Sorumluluk Proje Dersi kapsamında 8 ayrı Sosyal Sorumluluk projesini gerçekleştirmiştir. Öğrencilerimiz, projelerini Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi Sosyal Sorumluluk Dersi Proje Etkinliklerinde poster ve sözlü sunum olarak katılımcılarla paylaşmışlardır.

Ç.Ü. Tıp Fakültesi Dekanlık fuaye alanında sergilenen posterler Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri, Adana Eczacı Odası Başkanı ve Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından incelenmiştir. Poster sunumların ardından gerçekleşen 8 ayrı proje sözlü olarak da sunulmuştur. Lütfullah Aksungur Konferans salonunda 2 ayrı oturumda gerçekleşen sözlü sunumların oturum başkanlıkları Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mursel YALBUZDAĞ, Eczacılık Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra DEMİRTÜRK, Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Ecz. F. Tuğçe DALKIR, Temel Eczacılık Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sabriye AYDINOĞLU tarafından gerçekleştirilmiştir.

8 Ayrı Proje Sunuldu

1. ‘İlacımın Kimliği "Prospektüs"’