Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

Çukurova Üniversitesi (Ç.Ü.) 2019 Paydaş Çalıştayı kapsamında, Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi iç ve dış paydaşları buluşturuldu.

Üniversitemizin standartlarını yükseltme çalışmaları çerçevesinde, öğrencilerimize kazandırılan mesleki bilgi, beceri ve değerler konusunda öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin, mezunlarımızın ve dış paydaşlarımızın görüşlerinin alınması için “Hep Birlikte En İyiye” sloganıyla 16-19 Nisan 2019 tarihlerinde "Çukurova Üniversitesi İç ve Dış Paydaş Toplantıları” Üniversitemiz Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER ’in katılımlarıyla ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. H. Sinem BÜYÜKNACAR moderatörlüğünde Ç.Ü. Eczacılık Fakültesi iç ve dış paydaşları 16 Nisan 2019 tarihinde bir araya gelmiştir. Adana Sağlık İl Müdürü Temsilcisi Ecz. Emrah KANIK, Adana Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Ö. Mürsel YALBUZDAĞ, Adana Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Erdem KIZILTEPE ve Uzm. Ecz. Fatma Tuğçe DALKIR, Serbest Eczacılar Ecz. Fatih TAMBAY ve Ecz. Erdinç ÜLKER toplantıya dış paydaşlarımız olarak katılım göstermişlerdir. İç ve dış paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz yuvarlak masa toplantısında, Fakültemizden mezun olacak eczacıların kazanmaları gereken bilgi, beceri, tutumları ve Fakültemiz Program Yeterlilikleri belirlenmiştir.