Prof. Dr. Kansu BÜYÜKAFŞAR “Akademik Kariyerin Dayanılmaz Hafifliği: Bir Eczacının Başarı Öyküsü”

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında 15 Nisan 2017 tarihinde Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kansu BÜYÜKAFŞAR Eczacılık Fakültesi’ne konuk olarak Eczacılık Fakültesi Öğrencilerine “Akademik Kariyerin Dayanılmaz Hafifliği: Bir Eczacının Başarı Öyküsü” isimli konferansı verdi.

Lütfullah Aksungur Amfisi’nde gerçekleştirilen konferansa Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nuran Öğülener, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Konferans sonunda Prof. Dr. Kansu BÜYÜKAFŞAR'a, Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nuran Öğülener tarafından teşekkür belgesi verildi.