ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK YARIŞMALI SAĞLIK EĞİTİMİ " SAĞLIK OKURYAZARLIĞI YARIŞMASI-2015"

4-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Fakültemizde, Çukurova Üniversitesi öğrencilerine yönelik "Sağlık Okuryazarlığı Yarışması-2015" yapılacaktır.

Düzenlenecek bu etkinlikte 5 gün süre ile hafta içi her gün  16:00 - 18:15 saatleri arasında Eczacılık Fakültesi zemin kat dersliklerinde eğitim verilecektir. Eğitim sonunda 15 Mayıs 2015 saat 16:30 da Eczacılık Fakültesinde yapılacak olan sınav sonucunda ilk üçe giren öğrencilere ödüller verilecektir. Eğitim takvimi ve katılımcı öğrenci listesi aşağıda verilmiştir.

* Eğitim Takvimi

* Katılımcı Öğrenci Listesi

** Eğitimlere  katılım zorunludur, düzenli olarak devam eden tüm katılımcılara eğitim sonunda sertifika verilecektir.