Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Yapılan Toplantı

09 Mayıs 2016 tarihinde Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Erhan PALASKA ve Dekan yardımcısı Prof. Dr. Nesrin GÖKHAN KÜLEKÇİ ile Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Eda KUMCU, Prof. Dr. Pınar ÇIRAGİL ve öğretim elemanları Yrd. Doç. Dr. Sabriye AYDINOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Sinem BÜYÜKNACAR, Yrd. Doç. Dr. Fatma AYDINOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Serpil DEMİRCİ KAYIRAN, Arş. Gör. Dr. Özden TARI, Arş. Gör. Merve NENNi ve Arş. Gör. Nursel SÜRMELİOĞLU’nun katılımıyla yapılan toplantıda Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin 2016-2017 Eğitim-öğretim yılında öğrenci alımına yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Fakültemizin ilk iki dönem müfredatı incelenerek görüş ve öneriler paylaşıldı.