VI. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısı

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi VI. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısı 06 Mayıs 2016 tarihinde Eczacılık Fakültesi seminer salonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER, Dekan yardımcıları Prof. Dr. Eda KUMCU ve Prof. Dr. Pınar ÇIRAGİL ile öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Sinem BÜYÜKNACAR, Yrd. Doç. Dr. Özlem ALPTEKİN, Yrd. Doç. Dr. Sabriye AYDINOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Fatma AYDINOĞLU, Yrd. Doç. Dr. Serpil DEMİRCİ ve araştırma görevlileri Arş. Gör. Dr. Özden TARI, Arş. Gör. Didem YILMAZ, Arş. Gör. Abdurrahman AYGÜL, Arş. Gör. Hatice Gül GÖKTAŞ, Arş. Gör. Seçil KARAHÜSEYİN, Arş. Gör. Merve NENNİ ve Arş. Gör. Nursel SÜRMELİOĞLU’nun katılımları ile gerçekleşti.

VI. Araştırma Görevlileri İletişim Toplantısının sabah oturumu, Fakülte dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER’in açılış konuşması  ile başladı. Ardından fakülte öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Sabriye AYDINOĞLU; Bilimsel çalışmalarda hipotezin oluşturulmasından bilimsel çalışmanın yayına dönüştürülmesine kadar dikkat edilmesi gereken etik hususları ve bilimsel araştırmalardaki karşılaşılan etik dışı davranışları  içeren  “Bilimsel Araştırmalarda Etik” başlıklı sunum yaptı.  Öğleden sonraki oturumda, Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nin Açılış Töreni’ne yapılan katılım ile toplantı sona erdi.