Doğu Akdeniz Farmakoloji Topluluğunun (DAFT) 10. yıl Toplantısı

Doğu Akdeniz Farmakoloji Topluluğunun (DAFT),  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti-Lefkoşa da 25.04.2014 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde gerçekleştirilen 10.yıl toplantısında, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Yüksek Öğretim Kurumu Danışmanı Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, "Karsinogenezisden korunmada  bazı antioksidan gıda ve desteklerin rolü"  konulu ve Gaziantep Üniversitesi Rektör Danışmanı, Doç.Dr. Vural Özdemir “Yüksek Çıktılı OMICS Teknolojileri ve Kişiye Özel Tıp Ufuk Taraması: Küreselden Yerele?" başlıklı sunumlarını yapmışlardır.

Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER, Doç. Dr. Eda KUMCU, Yrd. Doç. Dr. H. Sinem BÜYÜKNACAR ve Öğr. Gör. Dr. Fatma AYDINOĞLU  bu toplantıya katılmışlardır.