Kendi Kulağına Fısıldamak

Psikiyatrist-Psikoterapist Dr. Sümer ÖZTANRIÖVER, Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliği kapsamında 26 Kasım 2018 tarihinde konuşmacı olarak “Kendi Kulağına Fısıldamak” isimli sunumunu gerçekleştirmiştir. Etkinliğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER, öğretim elemanları ve öğrenciler katılmıştır. Dr. ÖZTANRIÖVER konuşmasında “psikoterapi, önce ben kuralı, sağlıklı agresyon, hata yapmaktan korkmama, düşüncelerin enerjisi, esnek olabilme ve kendi duygularımızı yatıştırmak” konularına yer vermiştir. Konuşması sırasında öğrencilere oynattığı oyunla önemli farkındalıklar da kazandıran Dr. ÖZTANRIÖVER, konuşmasını Biblioterapi yani kitap önerileri ile tamamladı. Katılımcıların kendi zaman tünellerinde yolculuk etmelerini sağlayan sunumunun ardından Dr. Sümer ÖZTANRIÖVER ’e, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran ÖĞÜLENER teşekkür belgesi takdim etmiştir.