Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak hocanın “Doğru Egzersiz İlaçtır” konulu semineri gerçekleştirildi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen kültürel etkinlikler kapsamında 8 Kasım 2017 tarihinde Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak, Eczacılık Fakültesi’ne konuk olarak Fakültemizin öğrencilerine “Doğru Egzersiz İlaçtır” konulu bir konferans verdi.

Lütfullah Aksungur Amfisi’nde gerçekleştirilen konferansa Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nuran Öğülener, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı. Düzenli egzersizin, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olduğunu dile getiren Prof. Dr. Kurdak, ayrıca pek çok hastalık için doğru ve düzenli spor yapmanın sağaltıcı etkisi olduğunu vurguladı. Konferans sonunda Prof. Dr. Sanlı Sadi Kurdak'a, Eczacılık Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nuran Öğülener tarafından teşekkür belgesi verildi.